Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Egy óra versek között


Miskolci Nemzeti Színház

2022. január 19. 17:00

Ki-hívó Be-köszöntő! 2012 van! Egyesek szerint az apokalipszis éve! 'Kettesek' szerint már évek óta (sőt!) zajlik a világvége! 'Hármasok' szerint már túl is vagyunk rajta – jelenleg a büntetésünket töltjük a pokolban(?)! A négyesek pedig azt mondják, hogy - ...
Kezdem máshonnan! Nézzük inkább azt, amiben egyet értünk: nehéz időket élünk, nehéz időket él a Világ. Mindenki a kiutat keresi! Kiutat a munkanélküliségből. Kiutat a munkahelyi problémákból. Kiutat az anyagi-, a fizikai-, a lelki válságból. Addig-addig keressük a KIfelé vezető utakat, mígnem azon vesszük észre magunkat, hogy KIfordultunk saját magunkból, a világ pedig KIfordult a sarkaiból.
De ne csüggedjenek, van ellenszer!

Arra invitálom Önöket, hogy térjenek BE Hozzánk a Játékszínbe egy órára, és legyenek társaink egy utazásban, ami nem KIfelé tart, hanem BEfelé. Egy utazásra, ami nem elfelé visz valahonnan, hanem közelebb visz minket/magunkat egymáshoz/magunkhoz. Legyenek résztvevői annak az ősi, mágikus szertartásnak, amit alkotásnak neveznek. Ehhez a költészet adja a muníciót, mi adjuk önmagunkat. Már csak Önök hiányoznak – hiszen minden műalkotáshoz három dolog kell:
MŰ – MŰVÉSZ – BEFOGADÓ

Ismerjük meg Egymást, legyünk alkotótársak és induljunk Együtt egy fantasztikus utazásra
a költészet világába.